+(030) 2410 250730

Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα MOTOSPOT CHONDRODIMOS (Γεωργιάδου 21- Λάρισα) δραστηριοποιείται στο εμπόριο δικύκλων από το 1989 διαγράφοντας μια ξεχωριστή πορεία συνώνυμη της ποιότητας, της ασφάλειας, της αξιοπιστίας!

Σημειώνοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο του εμπορίου και ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας SYM και DAYTONA αποτελούμε σταθμό στην αγορά δικύκλων και αξεσουάρ δημιουργώντας μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό.

Αντιλαμβανόμενοι τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου μοτοσυκλετιστή, παραθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ για τον αναβάτη αλλά και τη μοτοσυκλέτα του, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του.

Αυτή την ιδανική αναλογία την προσφέρουν οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε όπως είναι η NORDCODE – AIROH – BELL – GIVI – CABERG – MT – MACNA – ACERBIS – AGV – DAINESE – PILOT – FORMA – SHAD – STR – MOTOREX – VALVOLINE – BEL RAY – SUPERSPROX – RK – SBS – UNIBAT – YUASA – NGK – IQ TECH – T.K.R.J. – BANDO – IRC TIRE κ.α μέσα από τα πιο μοντέρνα και απαιτητικά σχέδια με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του καθε μοτοσυκλετιστή ξεχωριστά.

→ Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο FACEBOOK και INSTAGRAM (Motospot Chondrodimos) για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες μας παραλαβές.

AFTER SALES SERVICES

Το καταξιωμένο συνεργείο μας ειναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και μετά την αγορά της μοτοσυκλέτας – scooter σας. Όπως και για οποιοδήποτε αξεσουάρ – ανταλλακτικό χρειαστείτε.